top of page

Mikä on Strategiabiisi?

Strategiabiisi on laadukas ja hauska koulutuksellinen musiikkistudioelämys yrityksille ja tiimeille. Sessiossa hyödynnetään tehokasta ryhmätyöskentelymetodia ja lopputuloksena syntyy tiiminne oma biisi!

 

Pääsette tutustumaan musiikkituotannon vaiheisiin ja halutessanne saatte jo päivän lopuksi mukaanne valmiin äänitteen, joten jatkoilla on tiedossa ainakin yhden hyvän kappaleen luukutusta!

"Strategiabiisi oli mahtava elämys!"

Katso videolta, mitä asiakkaamme kertoo Strategiabiisistä.

Biisin avulla tärkeä teema kirkkaaksi

Strategiabiisi® on osallistavaa ja konkreettista musiikin luomista ja äänitystä yhdistettynä työnohjaukselliseen tulokulmaan valittujen teemojen käsittelyssä. Jokainen pääsee osallistumaan; tuomaan oman panoksensa ja heittäytymään sekä kokemaan millaista on olla levyttävä artisti.

Strategiabiisi® tuo liiketoiminnallisia etuja muun muassa johtamisen näkökulmasta, sillä jokainen biisintekoon osallistunut:

 

1. pohtii biisiin valittua teemaa erilaisista näkökulmista (mistä kulmasta kappale kirjoitetaan, kuka on tarinan kertoja ja kenelle teksti suunnataan)​

 

2. kirjoittaa teeman ymmärrettävään muotoon omin sanoin (miten saamme viestimme läpi kappaleessa)

 

3. keskustelee teemasta tiiminsä kanssa (cowriting)
 

4. kokee luomisprosessin aikana laajan kirjon erilaisia tunteita, jolloin koko prosessi jää vahvasti mieleen

Palvelun henki selviää parhaiten yleisimpien kysymysten ja vastausten kautta. 

Mitä Strategiabiisi® maksaa?

Olemme tehneet palvelun ostamisen mahdollisimman helpoksi ja siksi olemme luoneet kolme erilaista pakettia. Hinnat vaihtelevat 1900-4900 euron välillä riippuen päivän sisällöstä kuten tarjoiluista ja muista lisäpalveluista.

Suosituin pakettimme maksaa 2950 € sisältäen ruokailut, kahvit ja juomat koko porukalle (noin 25 henkeä).

bottom of page