top of page

Tyky-päivä, jonka jokainen varmasti muistaa!

Haluaisitteko viettää elämyksellisen tyky-päivän musiikin parissa? Strategiabiisi-konsepti yhdistää viihteen, yhdessätekemisen sekä elämyksellisyyden yhteen pakettiin rennolla ja hauskalla tavalla.

Päivän aikana tiimillenne syntyy oma kappale!

"Toteutimme ikimuistoisen tyhy-päivän 21:lle hengelle Strategiabiisin muodossa. Kolmesta asiakaspalvelutiimistä koostuva työyhteisömme oli muutoshaasteiden edessä. Tulevaisuuden digitaaliset liiketoimintamallit aiheuttivat uudenlaisia työntekemisen odotuksia ja haasteita. Päivän alustuksessa käsittelimme näitä teemoja työnohjauksellisesti, jonka jälkeen jaoimme tiimin pienryhmiin työstämään asioita lyriikan teon muodossa.

Espoon Asunnot

Strategiabiisi on laadukas ja hauska koulutuksellinen musiikkistudioelämys yrityksille ja tiimeille. Sessiossa hyödynnetään tehokasta ryhmätyöskentelymetodia ja lopputuloksena syntyy tiiminne oma biisi!

"Kirjoittamisprosessissa työntekijät joutuivat konkreettisesti puhaltamaan yhteen hiileen ja löytämään tuntemuksilleen sanoja, joista syntyi kappaleen lyriikka. Sisältöjen valmistumisen myötä uusi kappale harjoiteltiin yhdessä ja äänitettiin. Päivän lopuksi kuuntelimme yhdessä valmiin kappaleen ja ilmapiirissä oli urheilujuhlan tuntua. Yhdessä tekemiseen ja yhteistyöhön perustuva päivä sai ihmiset innostuneeksi ja hyvälle tuulelle, iästä ja sukupuolesta riippumatta."

- Espoon Asunnot

 

Pääsette tutustumaan musiikkituotannon vaiheisiin ja halutessanne saatte jo päivän lopuksi mukaanne valmiin äänitteen, joten jatkoilla on tiedossa ainakin yhden hyvän kappaleen luukutusta!

"Strategiabiisi oli mahtava elämys!"

Katso videolta, mitä eräs asiakkaamme kommentoi Strategiabiisin tekoa.

Kenelle Strategiabiisi® sopii?

Palvelu soveltuu parhaiten 10-30 hengen ryhmille. Olemme tehneet kappaleita myös alle 10 hengen ryhmille, joten sekään ei ole ongelma. Jos teitä on yli 30, voitte silti tilata palvelun ja räätälöimme päivän teille sopivaksi.

Strategiabiisin teko kestää 4-8 tuntia riippuen päivän kokonaisuudesta. Suosittelemme, että päivään varataan vähintään 6 tuntia, mutta voimme toteuttaa ohjelman räätälöidysti myös neljässä tunnissa.

Onko mielessäsi kysymyksiä palveluumme liittyen?

Mitä Strategiabiisi® maksaa?

Olemme tehneet palvelun ostamisen mahdollisimman helpoksi ja siksi olemme luoneet kolme erilaista pakettia. Hinnat vaihtelevat 1900-4900 euron välillä riippuen päivän sisällöstä kuten tarjoiluista ja muista lisäpalveluista.

Suosituin pakettimme maksaa 2950 € sisältäen ruokailut, kahvit ja juomat koko porukalle (noin 25 henkeä).

bottom of page