top of page

Pikkujoulut, jotka varmasti muistetaan!

Haluaisitteko viettää elämykselliset pikkujoulut musiikin parissa? Strategiabiisi-konsepti yhdistää viihteen, yhdessätekemisen sekä elämyksellisyyden samaan pakettiin rennolla ja hauskalla tavalla.

 

Päivän aikana tiimillenne syntyy oma kappale!

"Haimme työporukallemme ohjelmaa, joka vahvistaisi jo ennestään hyvää tiimihenkeämme, ja päädyimme Jiffeliin. Jukan erinomaisessa ohjauksessa saimme aikaiseksi biisin, joka aidosti kuulostaa upealta – moni meistä ei edes osaa laulaa! Päivän aikana teimme biisin sanat ja sovituksen. Lopuksi se nauhoitettiin aivan oikeassa studiossa. Hyvä fiilis ja hauskanpito päivän aikana kuuluu mukavasti biisissä. Meille jäi biisin lisäksi hyvät muistot."

 

- Sonja Lohse, Finanssivalvonta

Strategiabiisi® on hauska koulutuksellinen musiikkistudioelämys yrityksille ja tiimeille.

 

Sessiossa hyödynnetään tehokasta ryhmätyöskentelymetodia ja lopputuloksena syntyy tiiminne oma biisi. Tästä ei pikkujoulujen ohjelma parane!

 

Pääsette tutustumaan musiikkituotannon vaiheisiin ja halutessanne saatte jo päivän lopuksi mukaanne valmiin äänitteen, joten pikkujoulujen jatkoilla on tiedossa ainakin yhden hyvän kappaleen luukutusta!

"Strategiabiisi® oli mahtava elämys!"

Katso videolta, miten eräs asiakkaamme kommentoi Strategiabiisin teko.

Kenelle Strategiabiisi® sopii?

Palvelu soveltuu parhaiten 10-30 hengen ryhmille. Olemme tehneet kappaleita myös alle 10 hengen ryhmille, joten sekään ei ole ongelma. Jos teitä on yli 30, voitte silti tilata palvelun ja räätälöimme päivän teille sopivaksi.

Strategiabiisin teko kestää 4-8 tuntia riippuen päivän kokonaisuudesta. Suosittelemme, että päivään varataan vähintään 6 tuntia, mutta voimme toteuttaa ohjelman räätälöidysti myös neljässä tunnissa.

Onko mielessäsi kysymyksiä palveluumme liittyen?

Mitä Strategiabiisi® maksaa?

Olemme tehneet palvelun ostamisen mahdollisimman helpoksi ja siksi olemme luoneet kolme erilaista pakettia. Hinnat vaihtelevat 1900-4900 euron välillä riippuen päivän sisällöstä kuten tarjoiluista, valokuvauksesta ja muista lisäpalveluista.

Suosituin pakettimme maksaa 2950 € sisältäen ruokailut, kahvit ja juomat noin 25 hengen porukalle.

bottom of page